You are currently viewing Bedste Dating sider – Danmarks tre mest sikre dating sider 2022

Bedste Dating sider – Danmarks tre mest sikre dating sider 2022

Overblik over de sikreste danske sider og dating apps at finde kærligheden på

Netdating og dating apps har aldrig været mere populære i Danmark end her i 2019, for hvert år stiger antallet af brugerprofiler. Der er derfor også et bredt udvalg af dating sider for voksne, ligesom dating apps og Tinder dating for unge er en meget udbredt tendens – til at hygge sig med såvel som et seriøst redskab til at finde kærligheden med.

Men sikkerheden skal også prioriteres, da man inden for dating såvel ung som voksen kan løbe ind i ubehagelige oplevelser, hvor den anden ikke var den, man havde regnet med, eller ikke havde de samme hensigter som én selv.

Har du selv oplevet en ubehagelig hændelse på første date eller ved at skrive med en anden over netdating, kan du læse mere i vores artikler om at forebygge seksuelle overgreb i forbindelse med chat og netdating.

Vægt sikkerhed højt, når du vælger dating app eller netdating side

De mange dating apps for unge singler tilbyder ofte gratis dating, hvilket kan tiltrække flere svindlere, der nemt og bekvemt kan opdigte en falsk profil med falske billeder og så videre. Det er ikke alene vejen til at blive snydt og føles sig udnyttet, hvis man får sådan et chok på første date, men som ung kan det bestemt også føre til online overgreb og krænkelser, hvis nøgenfotos, personlige oplysninger og hemmeligheder havner i hænderne på nogen, der  lyver om deres identitet med afpresning som formål.

Første date som ung er i forvejen en sårbar position, da oplevelsen kan forme éns tilgang til dating og tiltroen til, at man nogensinde vil få en kæreste. Læs derfor vores gode råd til de forholdsregler, du altid bør tage i forbindelse med sikker netdating for voksne såvel som sikker Tinder dating for unge.

For voksne er netdating også et seriøst redskab til at finde en livspartner, og de gratis dating sider kan lokke en del useriøse brugere, som kan være enormt frustrerende at støde på – særligt hvis man ikke er interesseret i et engangsknald eller lignende!

Derfor vil vi derfor anbefale at du opsøger dating sider med betaling, da de er de langt sikreste sider for netdating – på flere måder. Vi bringer i det følgende et overblik over de tre sikreste og bedste dating sider i Danmark, som hver især også fås som dating app til at have med på farten.

Dating.dk – anmeldelse og overblik

Når det kommer til dating for voksne i Danmark samt én af de mest downloadede dating apps med tilhørende hjemmeside, så er Dating.dk svær at komme uden om. Dating siden er én af de absolut største i Danmark og kan netop fejre 20 års-jubilæum i år, men alderen kan bestemt ikke mærkes på det altid brugervenlige dating sites funktioner og look.

Dating.dk prioriterer sikkerheden meget højt og er SSL-certificeret, hvilket også kommer af, at det er en seriøs dating side med betaling. Du kan oprette din dating profil gratis for at tjekke om “udvalget” er godt, men hvis du vil skrive til de søde singler, skal du betale. Prisen på dating.dk er dog billig og ligger mellem 100-150 kroner i måneden. Til gengæld får du et enormt stort udvalg af singler fra hele Danmark samt at sikkerheden er i top på siden.

Du skal være over 18 år for at blive bruger på Dating.dk, men så kan dating siden også vise en god og jævn aldersfordeling – typisk er brugerne jævnt fordelt mellem 23 år og 60 år. Der er lidt flere mænd end kvinder på Dating.dk, hvilket må siges at være en stor fordel, hvis du er kvinde. Som mand vil du dog sikkert finde mange gode matches på Dating.dk, hvis du er opmærksom på udvalget af dine profilbilleder og skriver en fængende profiltekst!

Opret Dating.dk profil

Single.dk – anmeldelse og overblik

Single.dk er også en danskejet dating side, og sikkerheden er derfor en høj prioritet – siden er SSL-certificeret og har desuden en ekstra sikkerhedsforanstaltning med verificering over  telefon. På den måde kan du være sikker på at useriøse eller falske brugere, med de værste bagtanker bliver siet grundigt fra!

Når det kommer til dating for unge i tyverne er Single.dk faktisk én af de mest populære dating sider og dating apps i Danmark. Du kan lave en bruger fra 15 år og op, hvilket i gennemsnit gør aldersudvalget lidt yngre end på fx Dating.dk – størstedelen af brugerne på Single.dk er mellem 20 og 40 år og der er lige mange kvinder og mænd.

Du har mange af de samme funktioner som i Tinder dating – du kan trykke “ja tak!” eller “nej tak!” efter at vurdere dine matches, men du kan også selv aktive søge på specifikke kvaliteter. Det er en fordel og giver en frihed for mange, der er trætte af de “tilfældige” matches i mange dating apps for unge.

Du skal vælge Single.dk, hvis du er på udsigt efter et dating site, hvor du kan vælge mere aktivt efter udseende, interesser og geografisk sted, men hvor du også gerne vil kunne læse en mere udførlig beskrivelse i profilteksten. Og så er Single.dk virkelig god til prisen, der månedligt ligger mellem 100 og 200 kroner om måneden – ofte er der endda stor rabat på første måned, så du frit kan prøve den populære dating side.

Opret Dating.dk profil

Scor.dk – anmeldelse og overblik

På Scor.dk finder du et af de frækkeste steder for netdating for voksne i Danmark, da dating siden oprindeligt blev til ud fra et koncept om mere fræk dating og muligheden for at få et uforpligtende knald med en anden voksen – eller finde en sexpartner til længere relation. Du kan således finde frække dates uanset om du er tiltrukket af sex med et par, en af samme køn eller noget tredje.

Scor.dk har meget høj sikkerhed og stort fokus på kundesupport, da meget af kommunikationen kredser om frække billeder, webcam og dét at finde en sexpartner, der har lyst til at leve nogle frække fantasier ud. Du skal derfor også være over 18 år for at lave en profil på Scor.dk, så er du på udkig for mere seriøs dating for unge singler, er dette ikke nødvendigvis siden for dig. Når det er sagt, så kan du altså også sagtens vælge mellem forskellige indstillinger og angive om du er på udkig efter en kæreste, en sexpartner over længere tid eller et uforpligtende frækt møde.

I forhold til pris ligger Scor.dk lidt højere, på omkring 350 kroner for 3 måneders medlemskab, men så er du også sikret høj sikkerhed på dating sidens chat og at de andre brugere er seriøse. Du kan også tilmelde dig gratis og se om Scor.dk er noget for dig, ligesom du også blot kan nøjes med en enkelt måneds medlemsskab.

Scor.dk kan klart anbefales til dating for unge singler, der har lyst til at prøve en mere direkte form for dating og som har lyst til at møde ligesindede seksuelle partnere. Dating siden findes ligeledes som en nem og smart app, så du altid kan være online, når det passer dig.

Opret Dating.dk profil