You are currently viewing Find kærligheden online

Find kærligheden online

Drømmer du om en kæreste som du kan varme dig på igennem vinteren? Når vintermørket trænger sig på, så kan ensomheden føles stærkere. Mange singler intensiverer derfor jagten efter den eneste ene, i håbet om at finde en at dele sofaen med i de mørke måneder. Her finder du gode råd til, hvordan du kan finde den eneste ene, online.  

Brug tiden fornuftig 

Kærligheden banker typisk på døren når man mindst venter det, det er derfor vigtigt at du holder et åbent sind, når du skal intensivere jagten efter en kæreste. Man skulle jo nødig miste muligheden for en god oplevelse, bare fordi man har nogen fordomme, eller ideer om, hvad man er ude efter. Det kan også være en ide at man tager de oplevelser med, som dukker op, selv om de ikke nødvendigvis resulterer i et fast forhold.  

Når du spreder dine kærlighedshungrende vinger udover det væld af online datingportaler som findes, så er det vigtig at du bibeholder din sunde fornuft. Først og fremmest, kan det være en god ide at du sørger for de gode nydelsesoplevelser hjemmefra, i stedet for at kaste dig ud i en række one night stands med perifere bekendtskaber. På Eroti.dk, finder du test, brugeranmeldelser og prissammenligninger af sexlegetøj, sådan at du kan fylde natbordsskuffen op med spændende legesager, som du kan hygge dig med, mens du venter på den ægte vare. 

Sikker online dating 

Når du skal dyrke online dating, så er det selvfølgelig vigtigt at du passer på dig selv, og din digitale sikkerhed. Det er selvfølgelig altid vigtigt at møde de nye bekendtskabet med en sund skepsis, da det desværre ikke er alle som er lige det som de begiver sig ud for at være. For at du skal være tryg på at de profiler du interagerer med online, har sammen ønsker og behov som dig selv, så er det en god ide at du benytter dig af velkendte og sikre online dating platforme. Brug gerne dit netværk til at høre om, hvilke erfaringer dine venner og bekendte har, sådan at du kan træffe nogle velbegrundede datingvalg.  

Det er selvfølgelig vigtigt at du har det sjov, og nyder det spændende samvær med de andre, i den digitale gavebiks af pirrende bekendtskaber. Når det er sagt, så skal du selvfølgelig ikke opgive dine personlige oplysninger som cpr-nummer eller adresse, til personer du ikke har mødt.  

Mange vil gerne tage spændingen op til et højere luftlag, med at sende hinanden dristige billeder. Hvis du overvejer at sende dristige billeder af dig selv, så skal du måske tænke dig om en ekstra gang. Vær opmærksom på at billeder kan misbruges, og du skal derfor altid sørge for at du ikke kan identificeres på de billeder du evt. sender.  

Når du finder en match på en datingportal som du ønsker at lære bedre at kende, så kan det være på tide at mødes i det virkelige liv. Det kan være en god ide at det første møde er et offentlig sted, hvor I mødes over en uforpligtende drink, eller på en gåtur.