You are currently viewing Tryghed og tillid skaber en god date

Tryghed og tillid skaber en god date

Når vi tager på en date, er det typisk med et håb om at finde en god partner, som vi kan stole på. Men det tager typisk noget tid at når til et punkt, hvor man får tillid til en anden person, og det betyder også, at den første date nemt kan føles lidt utryg. 

Det kan betyde, at daten ikke går så godt, som den kunne have gået, og at man går glip af muligheden for at knytte et bånd med en anden person. Derfor bør sikkerheden være i centrum på din næste date. 

Som mennesker er vi meget forskellige, og vores behov for sikkerhed varierer derfor også, men at skulle mødes med en næsten fremmed person til en date har det med at være nervepirrende for de fleste.

Derfor er en god idé at fokusere på trygheden på din næste date. Det kan være lige præcis dette, der gør, at du kan slappe af og fokusere på at lære din date at kende. 

Lær personen at kende først 

Noget af det, der kan bidrage til, at en date føles mere usikker, er, hvis man slet ikke kender personen. De fleste af os, synes det kan være grænseoverskridende at skulle tilbringe tid sammen med en person, vi knap nok ved noget om. Derfor er det også altid en god idé at sørge for at planlægge daten, så I er blandt andre mennesker. Det kunne enten være på et offentligt sted eller blandt venner. Det er typisk første skridt til at gøre en date mere tryg. 

Der er dog masser af ting, der kan hjælpe med at få daten til at føles mere sikker og afslappet, og her er det vigtigt, at du får mærket efter og fundet frem til, hvad der er vigtigst for dig. Lad være med at føle dig presset til at tage på en date, hvis du ikke føler dig tryg ved det.  

En af de store og meget populære metoder til en mere sikker date, er ved at bruge dating sider. Her har du nemlig muligheden for at lære personen lidt at kende, inden du vælger at mødes med dem i virkeligheden. Det betyder både, at du kan komme til at føle dig mere tryg, men også at du har gode chancer for at finde en person, der er et godt match. På den måde kan du altså også undgå kedelige og akavede dates, hvor I ikke har noget at snakke om. 

Prioriter dine egne behov 

Noget af det vigtigste at huske på, når man gerne vil have en sikker date, er at prioritere sine egne behov først. Lad dig aldrig blive presset til at møde med en person, som du endnu ikke føler dig tryg ved. En god partner vil ikke tvinge dig ud i ubehagelige situationer, så hvis du oplever dette, er det et klart signal om, at det ikke er den rette person. Giv dig tid til at føle dig sikker – det lægger det helt rette fundament for et stærkt og tillidsfuldt forhold.