You are currently viewing Sådan planlægger du den perfekte date

Sådan planlægger du den perfekte date

Dette indhold er sponsoreret

Når man skal på date, handler det om at finde ud af, hvilken type date, der passer bedst til jer som par. Skal I ud at spise, se en film eller gå en tur? Husk at tage hensyn til den andens ønsker og behov.

Husk kondom

Kondomer er en effektiv måde til at undgå uønsket graviditet og seksuelt overførte sygdomme på. Kondomer forhindrer sædceller i at komme ind i kvindens livmoder, hvor de kan befrugte et æg. Kondomer beskytter også mod seksuelt overførte sygdomme, herunder HIV/AIDS. Kondomer er lavet af latex, gummi eller polyurethan og dækker mandens penis under samleje. klik her og finde passende kondomer. 

Hvad skal man lave på date?

Der er mange ting, man kan lave på en date, men det afhænger selvfølgelig af, hvem man er sammen med. Hvis man er sammen med en person, som man ikke kender så godt, kan det være en god idé, at lave noget aktivt, så I får snakket sammen og lært hinanden bedre at kende. Dette kan eksempelvis være bowling, paintball eller andet. Hvis I derimod allerede kender hinanden godt, kan I overveje at lave noget mere afslappende, måske gå en tur i parken og snakke sammen, eller tage på café. På den måde føler I jer ikke presset til at skulle underholde hinanden hele tiden, og I kan bare slappe af.

Sådan klæder du dig på til din perfekte date

Når man skal på date, er det vigtigt at have styr på sit outfit. For det første skal man selvfølgelig have tjekket vejret, så man ikke kommer til at gå i en sommerkjole, når det regner, eller omvendt. For det andet er det vigtigt at have styr på, hvilken type date, man skal på. Er det en første date, eller har I mødt hinanden før? Hvis I har mødt hinanden før, kan man overveje, at tage et mere afslappet outfit på. Et godt tip er altid, at tage noget sort tøj på, enten helt sort eller med sorte elementer. Sort tøj giver typisk et mere sofistikeret look og samtidig er det også farven, der passer til alt. Husk også lige at checke din parfume, inden du går ud af døren, ingen gider at lugte grimt!

Forhåbentligt er du blevet inspireret og en smule klogere på, hvordan du planlægger den perfekte date. Det er kun fantasien der sætter grænser.