You are currently viewing Inspiration til, hvad man kan lave på en date

Inspiration til, hvad man kan lave på en date

Sjove og spændende idéer til den perfekte date med din netflirt!

Uanset om du omsider har fået sendt den første date-sms til din søde kollega og fået et ja, eller om du har skrevet et godt stykke tid med din netflirt og nu skal på første date – så kan man pludselig være helt tom for idéer! Måske er det fordi, man har fokuseret så meget af sin energi på Tinder dating, på at vælge til og fra – og pludselig har man fundet et passende match og skal på første date!

Men hvordan finder du så på en passende form for date, så I kan se om I svinger sammen i virkeligheden? Dating livet giver mange muligheder for at se hinanden an fra nye og sjove vinkler, så du skal ikke nødvendigvis føle dig presset til at mødes med din blind date eller Tinder date på den klassiske café kaffe-date.

Et sikkert hit for Tinder dating – og for sikker dating

For unge er Tinder dating et stort hit, og mange har da både prøvet at få første date over den smarte dating app, eller en sød elsker – eller de har fundet sin kæreste gennem denne hurtige form for dating. Men for unge kan Tinder dating også være en datingform, hvor man kan blive skuffet eller føle sig dømt ude for hurtigt. Samtidig kan den hurtige og uforpligtende form for dating, som de mange dating apps giver mulighed for, også sætte sikkerheden over styr: Har du været i byen en aften og ikke haft held med scoreforsøget på dansegulvet, kan det være utroligt lokkende at skrive til din Tinder flirt for en første date – klokken to om natten!

Men tænk dig om – selvom du skal være over 18 år for at bruge Tinder dating og andre dating apps, og således er “voksen” nok til at træffe dine egne beslutninger og passe på dig selv i nattelivet. Du ved ikke, hvem du skal mødes med, og er du fuld og har lyst til at der skal ske noget seksuelt, kan du nemt komme til at fortryde jeres første date bagefter – uanset om du virker anmassende på din date eller om du selv får dine grænser overskredet af den anden.

Tænk altid din sikkerhed med, når du skal have den første date og forbered jeres date nøje, så får du den allerbedste oplevelse med blind dating og Tinder dating! Læs flere gode råd til et godt første møde og sikker net dating i vores artikel her.

Perfekte ting at lave på din Tinder date:

  • Grin sammen med “kiksede”, sjove aktiviteter: Bowling, minigolf og bordfodbold er typiske spil-aktiviteter, der kan få konkurrencelysten såvel som det lidt kiksede frem i de fleste – og det hjælper gevaldigt på at få latteren frem, når man er på en nervepirrende blind date eller er lidt nervøs over at kaste sig ud i Tinder dating for første gang!
  • Leg turister i jeres egen by eller en større by i nærheden: Få det legesyge frem i jer begge ved at vende situationen 180 grader rundt og komme lidt ud i andre rammer. Måske I begge har boet flere år i samme by, men faktisk aldrig har set typiske vartegn såsom en forlystelsespark, et museum, en særlig bydel eller prøvet andre attraktioner.
  • Tag en “samtale-starter” med på daten: Er I begge til kort- eller brætspil, vil du gerne lære den anden at lave origami eller elsker du at tage flotte naturfotos? Dating er farligt land for de lidt introverte, for hvad nu, hvis man simpelthen bare bliver nervøs og samtalen går helt i stå! Hvis du på forhånd har fået at vide, at den anden kan være lidt genert til at starte med, eller selv er det, så er det genialt at tage noget med, som kan tage fokus lidt væk fra date-situationen – tænk kreativt!

3 gode råd til blind dates for unge – og den første date

Blind dating er en populær måde at møde andre på, enten via fælles bekendte, gennem et speeddating arrangement eller via en af de mange dating apps eller særlige dating sider, som fokuserer mere på interesser og værdier end fotos.

Uanset hvordan du har fået stablet en blind date på benene, eller er blevet kastet ind i projektet af en velmenende ven, så kan det være svært at forholde sig til, hvad der skal ske på den første date. En blind date skal jo kunne åbne op for noget helt nyt, samtidig med at du heller ikke føle dig kastet ud på åbent hav og ikke have nogen forventninger.

  1. “Short and sweet”

På en første date, og særligt på en blind date, er det vigtigt at I ikke indlægger hinanden til flere timers dating! For det første er man ofte nervøs og bruger meget mere energi på bare at være i situationen end normalt, og derfor kan det være godt at kunne gå hjem efter en times tid. For det andet kan det blive akavet, hvis I bare ikke svinger sammen, men skal være i hinandens selskab flere timer – så gå langt uden om teaterforestillinger, lange udflugter og lignende!

2. Sikker dating giver dig ro

På en blind date eller på en første date med en person, du kun kender gennem Tinder dating, skal du altid tænke din sikkerhed ind i jeres valgte mødested. I skal altid mødes et offentligt sted og ikke i et privat hjem – du ved ikke, om den anden har tolket noget i jeres chat som at du lægger op til noget seksuelt på første date. 

Læs også vores gode råd til sikker net dating her.

3. Gør det til en sjov oplevelse i sig selv

Selvom jeres dating og den første date selvfølgelig skal skabe rammer for, at I kan se hinanden lidt an, kan det også være skønt bare at se frem til en særlig oplevelse. Det kan være at I begge længe gerne har villet prøve klatring i den lokale klatrehal, at se en bestemt kunstudstilling eller at gå på comedy club. På den måde vil det under alle omstændigheder – uanset om kemien er der eller ej – være en god oplevelse, som du kan tage med dig fremover.

Det er nemlig en skam, hvis man afskriver fremtidige blind dates eller dating i det hele taget, bare fordi man havde en akavet oplevelse en enkelt gang.

Så tænk hellere lidt ud af boksen, når du skal planlægge en første date – det kan betyde meget i forhold til, om I overhovedet får mulighed for at vurdere, hvordan den anden egentlig er. Og er du erfaren inden for dating – gør noget originalt, så du virkelig husker hver eneste date og bliver rusket lidt ud af den vanlige “elevator-tale” eller vurderingssituation!