You are currently viewing Vær en hip date mulighed med nogle seje aktie tips

Vær en hip date mulighed med nogle seje aktie tips

Du har da nok set film og serier som Wolf of Wall Street og Mad Men. Så har du også lagt mærke til, hvor seje de mennesker er. At kunne noget med penge er rimelig sejt at blære sig med. Plus, du kan også bare købe pænere tøj og tage din date på dyrere og derfor bedre dates. Er det noget, som kunne friste, så kan du begynde med at investere i nogle nemme aktier med Danmarks nok bedste aktie app.

Vær som Jordan Belfort

Hvem har ikke lyst til at vise sig selv lidt frem med nogle iskolde kontakter? Hvem kunne ikke have lyst til at lave et lille penge vandfald med 1000 krone sedler? Hvem kunne ikke tænke sig at have det dyreste og pæneste tøj og gå i de nyeste og mest eksklusive sko? Hvem ved, måske du endda kunne få fat i en lækker bil? Men så skal du også spille spillet helt korrekt og vide hvordan du skal bruge dine penge. Aktiepenge er nemlig ikke helt sikre i længden. Man har hørt mange historier om, hvordan aktier er styrtdykket i løbet af natten. Derfor vil det være en god ide at sprede dine investeringer en smule. Så du ikke risikere at miste det hele på en gang!

Men hvis du skal bruge det til dine dates, så er det også vigtigt at du tænker over, hvordan du går frem med dette. Det er nemlig vigtigt at du ikke bare går frem og blære dig. Ingen gider høre på en blærerøv. Nej, du skal være lidt mere snedig med. Køb nogle fede sko. Gå i noget dyrt tøj. Måske hav et dyrt ur på, som du så skal være sikker på at vise frem.

Start med aktier via en app

Når du går i gang med aktier, skal du vide at der findes en nem app, som er lavet til lige dette formål. Der er faktisk lavet en del aktie apps, som kan hjælpe dig med at komme i gang. Det er anbefalet at finde en, som du kan lide og blive ved den.