You are currently viewing Test sengen derhjemme

Test sengen derhjemme

Savner du at kunne tage din date med hjem? Savner du en seng, der kan holde til den lyse morgen? Så kan du overveje, om ikke en kontinentalseng er noget for dig. Her kan du trygt læse videre og finde den bedste kontinentalseng, der passer lige til dig og dine sengebehov. 

Alt det sjove sker i soveværelset. Derfor er det også vigtigt med en seng, der holder til lidt af hvert. Ikke alle senge kan holde til en omgang lagengymnastik, men med denne kontinentalseng test kan du finde den bedste kontinentalseng, der passer lige til dine behov i soveværelset.  

Den bedste sengetest 

Det er vigtigt med en seng, der holder og ikke giver efter for de mindste bevægelser. Alle kontinentalsenge er udstyret med hele tre madrasser: En boksmadras for neden, der holder sammen på det hele, en springmadras i midten som giver lidt ekstra fra sigm, og en topmadras øverst, der er rar mod huden og kroppen.  

Den bedste kontinentalseng holder til lidt af hvert, men den sikrer dig også en god nattesøvn efterfølgende. Om du har dårlig ryg eller sover varmt, så findes der madrasser til en kontinentalseng, der både aflaster og udlufter, så du kan få den nattesøvn, du behøver.  

Tag trygt daten med hjem 

Nu kan du selve teste sengen derhjemme. Du har måske været på date, og sidst på aftenen spørger I begge: Hvor skal vi sove i nat? Så kan du med god samvittighed foreslå hjemme hos dig.   

Om du vil vise din frimærkesamling eller holde pudekamp er underordnet. En kontinentalseng kan være lige det, som gør, at du tør invitere din næste date med hjem. 

Efter en god nats søvn kan det jo være, I skal ses igen. Det er altid lidt hyggeligere at se hinanden igen, når man ved, at sengen er til at sove i.