You are currently viewing Dating i norden

Dating i norden

Foto: Unsplash Yogas Design

Hvis du er bosat eller har brugt Tinder i København, så har du med garanti oplevet et væld af mennesker der også bruger appen i Danmark, men man møder til tider svenskere der er klar til dejting.

Hvad er det vigtigste at huske på når det kommer til Tinder dating

Når du kaster dig ud i dating via applikationer såsom Tinder, Happn eller Badoo. Så er det vigtigt at du altid har styr på de basale ting.

  1. Se din partner an først. Tag samtalen videre på SMS, Messenger eller snapchat, hvor I kan vise hinandens ansigter, så man ved hvad man har med at gøre.
  2. Keep it out of your home. Ved en første date bør man ikke ses hjemme hos en selv, men derimod finde et sted at få en kop kaffe, en øl eller måske en gåtur rundt om søerne. Walk-and-talk er en virkelig populær måde at date og møde nye mennesker på.
  3. Ha’ styr på sikkerheden. Hvis du ved eller føler at din flirt har dybere ting i tankerne end bare at snakke. Så husk at have styr på din prævention om end du er mand eller kvinde.
  4. Lav en fysisk aktivitet. Det kunne være en løbetur, styrketræning, hvis I træner det samme sted. Eller måske noget klatring? – Der er mange muligheder.
  5. Skal første date indeholde alkohol? – NEJ! – Hold jer fra alkohol og keep it real. Det er enormt vigtigt at man kan aflæse jeres holdning til tingene i ædru tilstand.

Første date gik godt, hvad så nu?

Hold kontakten! – Find en ny dag når I taler eller skriver sammen, så jeres forhold måske kan udvikle sig til noget langvarigt.

Første date gik dårligt, hvad gør jeg?

Det bedste du kan gøre for din flirts vedkommende er at være ærlig. Fortæl personen at du synes at du havde en hyggelig aften med vedkommende. Men du føler ikke at der er potentiale til mere end det.

For der er ikke noget værre end at blive ghostet, som det kaldes. Det vil sige at man bliver ignoreret, blokeret og fjernet fra vedkommendes sociale medier.