Romantiske gaveidéer til din flirt

Romantiske gaveidéer til din flirt

De fleste har efterhånden erfaret, at gaver ikke er vejen til en kvindes hjerte. Dermed ikke sagt, at romantiske gaver ikke vil skabe både smil, glæde og taknemmelighed hos modtageren. Er du mere end glad for din flirt, og mulige kommende kæreste, så skal du selvfølgelig også have lov til at vise det. Det kan du f.eks. gøre med gaver.

Her har vi fornøjelsen af at beskrive og anbefale nogle romantiske gaveidéer tilegnet kvinder og piger i en bred aldersgruppe. De gode tips bliver bragt i samarbejde med datingtjek.dk.

Roser

Roser – og blomster i det hele taget – er en sikker vinder.

Du har sandsynligvis haft mange kvindelige bekendtskaber i løbet af dit liv, men du har næppe mødt bare én kvinde, der ikke bryder sig om blomster. Derfor vil vi mene, at du aldrig går helt galt i byen, hvis du møder op på daten med en buket blomster i din flirts foretrukne farver.

Røde roser er det sikre valg, men der er også rig mulighed for at købe smukke liljer, tulipaner og mange andre blomstertyper. Du kan helt sikkert få hjælp til at vælge den helt rette buket i din lokale blomsterforretning.

Chokolade

Endnu en klassisk gaveidé til hende; chokolade.

Ligesom det gælder for blomster, så vil de fleste også sætte pris på at få en æske chokolade i gave. Så er din opgave bare lige at finde ud af, hvilket chokolade hun er mest til. Nogle foretrækker chokolade med f.eks. nougatfyld, mens andre helst vil have helt klassisk mælkechokolade. Det kan endvidere være, at der skal tages højde for nogle allergener – f.eks. mælk og nødder.

Skal det være så romantisk som muligt, så skal du naturligvis købe hjerteformet chokolade – så vil der ikke være et øje tørt.

Et håndskrevet digt

Er du en rigtig romantiker, og er du i øvrigt god til at formulere dig på skrift, så kan du begive dig ud i at skrive et digt. Det behøves hverken at være langt eller indeholde en masse fancy fremmedord. Det vigtigste er, at det er personligt og ærligt. Gør du noget ud af dit digt, så er vi 100 % sikre på, at din udkårne vil blive ellevild.

Skal du sætte prikken over i’et, så giver du det håndskrevne digt sammen med en æske chokolade og / eller en buket blomster. Så har vi svært ved at forestille os andet, end at din flirt vil falde pladask for dig, hvis det altså ikke allerede er sket.

Leave a Reply